Privacy Verklaring

Fleet Nederland is ervan overtuigd dat een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van (ex-)klanten en gebruikers van de website van groot belang is voor de uitvoering van haar activiteiten. Persoonsgegevens van (ex-) klanten en gebruikers van de website worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Fleet Nederland houdt zich in alle gevallen aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens en, voor gebruik van uw e-mail adres, aan de Telecommunicatiewet.

De Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Fleet Nederland.

Gebruik van Cookies

Fleet Nederland maakt gebruik van cookies om het online gebruiksgemak voor u te vergroten. Een cookie is een klein tekstbestandje dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd. Cookies kunnen uw gebruikersinstellingen en andere (vergelijkbare) informatie opslaan. U kunt uw browser alle cookies laten weigeren of laten waarschuwen wanneer er een cookie wordt verzonden. Het kan echter gebeuren dat sommige opties of diensten van de website niet goed functioneren zonder cookies.

Op de website van Fleet Nederland worden middels Google Analytics algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest bezochte pagina’s, zonder dat deze bezoekers identificeren. Het doel hiervan is om de inrichting van de webshop te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de webshop te zetten. Op deze wijze kan Fleet Nederland haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Persoonsgegevens

Fleet Nederland legt gegevens over u vast, als u zich als klant aanmeldt. Uw gegevens worden door ons gebruikt voor de behandeling van uw bestellingen en het informeren over de status hiervan.

Fleet Nederland neemt passende technische en organisatorische maatregelen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Deze maatregelen garanderen een passend beveiligingsniveau gelet op de soorten van verwerking en de aard van de te beschermen persoonsgegevens.

Disclaimer

Geschillen tussen een klant en Fleet Nederland zullen worden afgewikkeld in overeenstemming met de Nederlandse wetgeving.

Fleet Nederland behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement.
Controleert u daarom regelmatig dit privacystatement voor het privacybeleid van onze webshop.
Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan:
Fleet Nederland via [email protected]

Wilt u meer weten over de privacy-wetgeving kijk dan hier op de site van de rijksoverheid.